Raspunde la cele 10 intrebari de mai jos pentru a descoperi nivelul tau actual. Este necesar sa iti introduci numele si adresa de e-mail pentru a incepe 🙂

Test educatie financiara (#6)

Intrebari frecvente

Un ETF (Exchange Traded Fund) reprezinta un cos de actiuni ce se tranzactioneaza pe bursa, avand comisioane mai mici fata de fondurile mutuale administrate de banci. Diversificarea adusa de un ETF ajuta la scaderea riscului investiei. Cele mai cunoscute ETF-uri sunt cele ce urmaresc un indice, precum S&P500.

Da, investitiile pe bursa pot fi riscante daca nu stii ce sa faci. Dar, avand cunostinte de educatie financiara si investind pe termen lung (peste 10 ani), te ajuta sa scazi considerabil riscurile. Este mult mai riscant sa nu economisesti sau sa o faci si sa se piarda valoarea economiilor tale din cauza inflatiei.

Pe termen lung te poti astepta la randamente de aproximativ 10%. Desigur acestea pot fi mai mici sau mult mai mari, in functie de alegerile tale si de perioada de timp cat investesti.

Investind pe bursa poti sa iti cresti valoarea economiilor tale si sa ai un venit pasiv. Prin educatie financiara si investitii la bursa poti sa pui banii sa lucreze pentru tine.

Un coach te poate ajuta sa iti stabilesti un obiectiv financiar si te poate invata cum sa il atingi.

Acest obiectiv poate fi cum sa iti platesti datoriile anticipat, cum sa investesti pe bursa, cum sa ajungi independent financiar, sau orice alt exemplu.

Rapid si cu plata online

Te poti inscrie la cursuRILE NOASTRE